Σάββατο

Οι Ενεργοί Πολίτες Συγκυβερνούμε και θα το αποδείξουμε με τις ενέργειές μας.

Ο Θεός δίνει την τροφή σε κάθε πουλί,
αλλά... δεν του την ρίχνει μέσα στην φωλιά του.



Τα τελευταία δέκα χρόνια αδικηθήκαμε από τους πολιτικούς αλλά και του αδικήσαμε τους πολιτικούς. Για να είμαι πιο σαφής, αδικήσαμε το πολιτικό σύστημα. Μετά την μεταπολίτευση, κάποιοι άθελα ή εάν θέλετε ηθελημένα μας οδήγησαν σε λάθος επιλογές. Πριν από το στρατιωτικό καθεστώς, επιφανή πρόσωπα του δημόσιου βίου, σε κάποια φάση της ζωής τους, αποφάσιζαν να προσφέρουν υπηρεσίες στην Ελλάδα, μέσω της συμμετοχής τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Μετά την μεταπολίτευση, ως κομματικά στελέχη, καλούνται τα προβεβλημένα μέλη της Ελληνικής, με στόχο να προσελκύσουν τους ανένταχτους κομματικά ψηφοφόρους. Αυτοί που κατάφεραν να ψηφιστούν μαζί με όσους ανέδειξε η κομματική νομενκλατούρα, βρέθηκαν ανέτοιμοι να λειτουργήσουν υπέρ των Ελληνικών συμφερόντων, απέναντι στις θέσεις των ξένων συμμάχων μας για την Ελληνική Κρίση.
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως αλλεπάλληλα λάθη στην συμπεριφορά πολιτών και πολιτικών, έφεραν την Ελλάδα σε δεινή θέση μέχρι το 2060.


Δεν συζητάμε ποιος φταίει λιγότερο από όλους.
Συζητάμε, πως θα συνεννοηθούμε ώστε στο εξής να μην είμαστε απροετοίμαστοι εμπρός στις κάλπες. Οφείλουμε την στενή παρακολούθηση στην συνέπεια λόγων και πράξεων, όλων των πολιτικών σχηματισμών. Οφείλουμε την γνωστοποίηση των δικαιωμάτων μας και των επιθυμιών μας προς όλα τα κόμματα. Οφείλουμε την συνεχή επαγρύπνηση ώστε να καυτηριάσουμε κάθε αδικία του πολιτικού συστήματος προς τον Ελληνικό Λαό, πριν η αδικία να γίνει καθεστώς.

Πλέον, δεν τα περιμένουμε όλα από τους πολιτικούς. Οι Ενεργοί Πολίτες Συγκυβερνούμε και θα το αποδείξουμε με τις ενέργειές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πρόσκληση του Hellinika.Gr

Οι Συχνότεροι Επισκέπτες μας

Ελλάδα
Ηνωμένες Πολιτείες
Γαλλία
Γερμανία
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Πορτογαλία
Βέλγιο
Περού
Ρωσία
Ιρλανδία
Ινδία
Ηνωμένο Βασίλειο
Ολλανδία
Δανία
Πολωνία
Ουκρανία
Βιετνάμ