Σάββατο

Εργασία ως δικαίωμα διαβίωσης και Συνεργασία ως καθήκον προς την Πρόοδο.


Από την στιγμή που δεν τείνουμε να γίνουμε καλύτεροι, παύουμε να είμαστε καλοί. Είμαστε απλά εγωιστές και νομίζουμε πως... έχουμε να διαχειριστούμε μια ζωή, όπως όλος ο κόσμος, μόνο που εμείς κάνουμε το σωστό. Κρίμα βεβαίως που όλοι οι άλλοι προσπαθούν χωρίς να καταλαβαίνουν την αξία μας.

Κρίμα που πιστεύουμε χωρίς να μαθαίνουμε, τι έχει αξία έχει η ζωή μας και τι λάθη κάνουμε στην διαχείριση της καθημερινότητας.

Κρίμα που νομίζουμε πως είμαστε προοδευτικοί, γιατί έτσι μας αρέσει να νομίζουμε. Προοδευτικός είναι αυτός που αλλάζει συνέχεια θέσεις και προχωρά από το καλό στο καλύτερο. Δυστυχώς οι πολιτικά προοδευτικοί, θέτουν όρια συμπεριφοράς και καθηλώνουν τους ακολούθους τους σε "δήθεν κατακτήσεις".

Ο Γνήσια προοδευτικός, κερδίζει δύο τουλάχιστον αμοιβές. Πρώτον, τον κατοχυρωμένο μισθό του και Δεύτερον τον βηματισμό του από το καλό στο καλύτερο, στο προσωπικό επίπεδο, στο οικογενειακό και στο κοινωνικό. Κάθε νέο "βήμα" του προοδευτικού είναι το νέο του "εφαλτήριο" και όχι το τελικό του "βάθρο διεκδικήσεων".

Η Πρόταση μας είναι: Εργασία ως δικαίωμα διαβίωσης και Συνεργασία ως καθήκον προς την Πρόοδο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πρόσκληση του Hellinika.Gr

Οι Συχνότεροι Επισκέπτες μας

Ελλάδα
Ηνωμένες Πολιτείες
Γαλλία
Γερμανία
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Πορτογαλία
Βέλγιο
Περού
Ρωσία
Ιρλανδία
Ινδία
Ηνωμένο Βασίλειο
Ολλανδία
Δανία
Πολωνία
Ουκρανία
Βιετνάμ