Τετάρτη

Τα Κόμματα στα χέρια Ενεργών Πολιτικών, είναι εργαλείο στην υπηρέτηση του Λαού.

Κρίνουμε πως καμιά είδηση δεν καταπίνεται αμάσητα, καθώς όλα θέλουν λίγο έως πολύ ψάξιμο, Είναι γνωστόν πως λίγο πολύ όλοι υπηρετούμε συμφέροντα, πόσο μάλλον τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Δεν είναι τιμητικό να μας υποτιμούν και να μας παρασύρουν, είναι λοιπόν χρήσιμο να αναζητούμε την Αλήθεια και να μην την υποτιμούμε ποτέ.

Θέλω να τους Αγαπήσω όλους γύρω μου, αλλά κάποιοι δεν μας αφήνουν την ελευθερία να το κάνουμε, καθώς έχουν κατασκευάσει ένα φράγμα αδικίας. Προφανώς διότι δεν εξετάζουμε όλοι τις πηγές ενημέρωσης μας. Έχουμε όλοι μερίδιο ευθύνης, τόσο για όσα γίνονται, όσο και για όσα παραλείπονται.

Δεν αναφερόμαστε στα κόμματα και στους κομματικούς, καθώς δεν εξαρτόμαστε από αυτούς, αλλά αυτοί από εμάς. Τα Κόμματα στα χέρια Ενεργών Πολιτικών,
είναι εργαλείο στην υπηρέτηση του Λαού.
Αναφέρομαι στις σχέσεις μεταξύ των πολιτών που αγωνίζονται καθημερινά για έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Και η Ζωή είναι εκτός των κομμάτων. Η Ζωή είναι, τις Οικογένειες [ευτυχώς υπάρχουν ακόμη] και στους τόπους εργασίας [πρέπει να φροντίζουμε να υπάρχουν πάντα].
Το σημείωμα αυτό γράφτηκε, ως σχολιασμός σε ότι διαβάσαμε σήμερα μεταξύ των φίλων στο facebook.

Ενεργοί Πολίτες, οφείλουμε να παρακολουθούμε λόγους και πράξεις των πολιτικών, να τους Ζυγίζουμε συνεχών τις πρακτικές τους και να Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να επιλέξουμε τους Ικανότερους από αυτούς. Η Ελλάδα έχει ανάγκη τολμηρών λύσεων. Η Κάθε Ιδεολογία πρέπει να υπηρετεί την Πρόοδο της Ελλάδας και κατ΄ επέκταση των πρόοδο των Ελλήνων στο Σύνολό τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πρόσκληση του Hellinika.Gr

Οι Συχνότεροι Επισκέπτες μας

Ελλάδα
Ηνωμένες Πολιτείες
Γαλλία
Γερμανία
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Πορτογαλία
Βέλγιο
Περού
Ρωσία
Ιρλανδία
Ινδία
Ηνωμένο Βασίλειο
Ολλανδία
Δανία
Πολωνία
Ουκρανία
Βιετνάμ