Σάββατο

Ποια Βουλή και ποιοι Βουλευτές




Είναι Καιρός και θα είναι μεταρρύθμιση, ανεξάρτητα από την ιδεολογία εντός των κομμάτων, εμείς οι Ενεργοί Πολίτες, σε κάθε κόμμα - στο εξής - θα επιλέγουμε τον ΆΝΘΡΩΠΟ.

Αυτούς που μας υπολογίζουν.
Όσους θέλουν να μας υπηρετήσουν.
Εκείνους που έχουν καθαρές γραμμές, και πιστεύουν σε ηθικές Ελληνικές Αξίες. 
Εμπιστευόμαστε, αυτούς που ταιριάζουν στα Ιδεώδη μας.

Ας ζυγίσουμε στην αρχή, που θα δώσουμε την ψήφο μας, ώστε να εκλεγούν πατριώτες, αποφασισμένοι να προστατεύσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Κατόπιν -και πριν να βγουν οι αποφάσεις των δικαστηρίων- να μην έχουν -με την έκδοση προεδρικού διατάγματος- το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Οι περισσότεροι Έλληνες Γκρινιάζουμε, πολλοί από εμάς Παρατηρούμε, κάποιοι από εμάς Απλώς Σχολιάζουμε, μερικοί θέλουμε να Παίξουμε Ξύλο και λίγοι Προτείνουμε Λύσεις.


Αντί να λέμε ποιους δεν θα ψηφίσουμε, γιατί δεν λέμε ποιους πρέπει να ψηφίσουμε;;; Δεν θα ήτανε ποιο παραγωγικό;;; Τέλος πάντων όλοι γνωρίζουμε ότι δεν ψηφίζουμε πρόσωπα αλλά πολιτικές. Σκεφτήκαμε ποτέ να αναδείξουμε μια πραγματική και εφικτή πολιτική πρόταση, εκτός από, λόγια ωραία που όμως δεν γίνονται ποτέ πράξεις;
Τέλος για παράδειγμα θα γράψω. Δεν καταθέτουμε χρήματα σε μια τράπεζα εύρωστη; επειδή δεν μας αρέσει ο διευθύνων σύμβουλος; και θα τα καταθέσουμε σε μια τράπεζα που μας αρέσει ο νέος και ωραίος σύμβουλος αλλά η τράπεζα παραπαίει οικονομικά;
Ας αναδείξουμε Ιδεολογίες και ας καταργήσουμε τις Ιδεοληψίες, άλλωστε οι ιδέες πρέπει να υπηρετούν τον άνθρωπο και όχι ο άνθρωπός τις μη παραγωγικές και ατελέσφορες ιδέες.
Δεν με ενδιαφέρει το κόμμα που θα ψηφίσετε, είναι όμως θεμιτό να ψηφίσουμε όλοι τους Ικανούς και Τίμιους, παρά τους ωραίους διάσημους και καιροσκόπους.

Ποια είναι η σκέψη μας γύρω από την κατάσταση της Ελλάδας. Ως πότε θα συνεχίζεται ο κατήφορος της Αξιοπρέπειας του Ελληνικού Λαού; Πότε θα συσπειρωθούμε γύρω από την Αξία και τον Συμβολισμό της Ελληνικής Σημαίας.
Πως θα εξασφαλίσουμε την ακεραιότητα των εδαφών της Ελλάδας, την ισονομία των πολιτών, έναντι του κράτους και της δικαιοσύνης και τέλος, την Δικαιοσύνη στην Παιδεία και Εργασία;

Κάποιος Πρέπει να πάρει το βάρος της ευθύνης. 
Οι Πολιτικοί, αποκλείεται. 
Ο Λαός μπορεί.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πρόσκληση του Hellinika.Gr

Οι Συχνότεροι Επισκέπτες μας

Ελλάδα
Ηνωμένες Πολιτείες
Γαλλία
Γερμανία
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Πορτογαλία
Βέλγιο
Περού
Ρωσία
Ιρλανδία
Ινδία
Ηνωμένο Βασίλειο
Ολλανδία
Δανία
Πολωνία
Ουκρανία
Βιετνάμ