Δευτέρα

Είναι γεγονός ότι η Ζωή στην Ελλάδα εξακολουθεί να πληγώνει.



Τόσα χρόνια από το 2010 μέχρι σήμερα, η Ζωή μας στην Ελλάδα της Κρίσης είναι ένα μαγκανοπήγαδο. Δεν θα αναφερθούμε στην αποτελεσματικότητα των πολιτικών, κουραστήκαμε να το λέμε και να το γράφουμε. Ίσως υπάρχουν καλύτεροι από αυτούς και μάλιστα είναι ενεργοί σε όλα τα κόμματα, εμείς όμως αντί να τους αναζητούμε και να τους αναδεικνύουμε, λογομαχούμε εκτός θέματος και αδιαφορούμε.

Φίλες και Φίλοι στο διαδίκτυο, τα κόμματα λόγω αδυναμίας να προσφέρουν πολιτικές λύσεις εξόδου από την κρίση, παρελθοντολογούν και αλληλοκατηγορούνται. Εικάζουν συνεχώς και μας διηγούνται τι θα κάνει ο αντίπαλός τους εις βάρος του Λαού, σε περίπτωση που κερδίσει τις επόμενες εκλογές.
Αυτήν την τακτική, την αξιολογούμε ως προσβλητική απέναντι στους πολίτες. Οι Πολίτες θέλουμε απαντήσεις στα προβλήματα μας και μας προσβάλει ο διάλογος των πολιτικών, ωσάν παιδιά του Δημοτικού.

Όσοι βρίσκεστε, ως αναγνώστες, μέχρις αυτήν την γραμμή, βρίσκετε κάποιο ενδιαφέρον και μάλλον θα τολμήσω να γράψω την γνώμη μου.
Κυρίες και Κύριοι, ας ομοφρονήσουμε προς την κατεύθυνση, ότι πρέπει να  συνεργαστούμε ανεξάρτητα από ιδεολογικές διαφορές για το καλό της Ελλάδας και προς το Μέλλον της Ελλάδας.
Έτσι για να υπηρετήσουμε την Ελπίδα. και όταν με το καλό θα πάψει να μας πληγώνει, θα αναπνεύσουμε Ελευθερία και Ισχυρή Ελλάδα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πρόσκληση του Hellinika.Gr

Οι Συχνότεροι Επισκέπτες μας

Ελλάδα
Ηνωμένες Πολιτείες
Γαλλία
Γερμανία
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Πορτογαλία
Βέλγιο
Περού
Ρωσία
Ιρλανδία
Ινδία
Ηνωμένο Βασίλειο
Ολλανδία
Δανία
Πολωνία
Ουκρανία
Βιετνάμ