Δευτέρα

Είναι στο χέρι μας να συμβεί το καλύτερο.

Φίλοι και Φίλες δυστυχώς, διακρίνω κάθε ημέρα φωνές και πρακτικές, της βίας μια κάποιας βίας.
Συνέχεια, δεξιά ή αριστερά προτάσεις απαξιωτικές και μόνο για τιμωρίες εξουθενωτικές, θαρρείς κι εμείς γνωρίζουμε αύριο τι θα γίνει. Ωραία, φταίνε οι πολιτικοί για ότι αποφασίζουν και ότι κάνουν. Κι εμείς οι Πολίτες -ο Λαός που τους ψηφίζει- τάχα δεν φταίει που κυνηγώντας το ευρώ, υποτιμά την αξία της χώρας μας - της Ελλάδας.


Κάποιοι, επιθυμούν να μας οδηγήσουν στην κάλπη και πάλι με Θυμό. Ο θυμός, κατά την άποψη μου, είναι άσχημος σύμβουλος, μάλιστα είναι καλύτερο να εκπαιδεύσουμε τους ψηφοφόρους, όσον αφορά τις προτεραιότητες που αφορούν την ορθή διακυβέρνηση της Ελλάδας - πρώτη από τις οποίες είναι η συμμετοχή στις κάλπες - παρά να κρεμάσουμε και πάλι την πατρίδα για τις λάθος επιλογές των ψηφοφόρων.

Εμπρός λοιπόν, Πάντα Εμπρός και αν προσέξατε ζήτησα ευθαρσώς, εκπαίδευση των ψηφοφόρων. Στο κάθε κόμμα ίσως κάτι καλό να βρει κανείς. Μα αν δεν το πούμε εμείς οι τάχα υποψιασμένοι και πάλι θα έχει αποχή, άκυρα και λευκά. Πάλι θα έρθουν άχρηστοί και η Ελλάδα θα υποφέρει.
Ποιος είμαι εγώ που τα ζητώ; και τι πολιτισμό κομίζω; γιατί να γράφω τον καημό μου εδώ; και μήπως τι κερδίζω;
Άσχετος προς τα πολιτικά, λιγάκι είναι χριστιανός, λιγάκι πατριώτης, διψώ για την Ελευθερία, διαβάζω για να μορφωθώ κι αναζητώ να βρω, του κόσμου την αλήθεια.
Πάντως, πιστεύω τελικά, πως πρέπει να αναζητούμε όλα του κόσμου τα θετικά, κι αντί να μιζεριάζουμε, ξανά να σχεδιάζουμε ειρηνική αντίσταση και αγώνα με μυαλό, με τόλμη και συνεργασία.
Προσφέρω χώρο για να βρω κάθε καινούργια ιδέα. https://www.facebook.com/groups/443295559367367/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πρόσκληση του Hellinika.Gr

Οι Συχνότεροι Επισκέπτες μας

Ελλάδα
Ηνωμένες Πολιτείες
Γαλλία
Γερμανία
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Πορτογαλία
Βέλγιο
Περού
Ρωσία
Ιρλανδία
Ινδία
Ηνωμένο Βασίλειο
Ολλανδία
Δανία
Πολωνία
Ουκρανία
Βιετνάμ