Δευτέρα

Στα 40 χρόνια μεταπολίτευσης. όλοι μας έχουμε μερίδιο πολιτικής ευθύνης, τόσο οι πολίτες που εκλέγουμε τους αντιπροσώπους μας, όσο και οι πολιτικοί που για άλλα εκλέγονται και άλλα απεργάζονται.



Στην Εποχή των Ραγδαίων Εξελίξεων, δυστυχώς κάποιοι από εμάς χρησιμοποιούν συνεχώς -για την ευκολία τους;;;;- τις ετικέτες.Ομιλούμε εύκολα για 40 χρόνια, και ποιος έφταιξε στα 40 χρόνια μεταπολίτευσης. όλοι μας έχουμε μερίδιο πολιτικής ευθύνης, τόσο οι πολίτες που εκλέγουμε τους αντιπροσώπους μας, όσο και οι πολιτικοί που για άλλα εκλέγονται και άλλα απεργάζονται.40 Χρόνια.!!! Και όμως κανένα κόμμα δεν ήταν κυβέρνηση για σαράντα χρόνια, όσο ο Ελληνικός Λαός άγεται και φέρεται από τα ΜΜΕ για σαράντα χρόνια.


Ο Λαός που προφανώς ψηφίζει μικρά και μεγάλα κόμματα, σε λάθος χρονικές στιγμές, λάθος κόμμα. Αλήθεια πότε έγιναν τα περισσότερα λάθη από Πολιτικούς και Πολίτες; Μα! ναι, τα τελευταία δέκα χρόνια Κυρίες και Κύριοι. Και γιατί έγιναν τόσα πολλά λάθη; Γιατί η κάθε καινούργια κυβέρνηση, δεν ήθελε να κυβερνήσει, αλλά ήθελε απλώς να μειώσει τους άλλους πολιτικούς.Κάποτε λέγαμε. Αυτό το κόμμα και να θέλει, δεν μπορεί να κάνει την διαφορά. Κάποιοι λέγαμε, το κόμμα αυτό και θέλει και μπορεί. Δυστυχώς βιώσαμε και κυβέρνηση που άλλα ήθελε και άλλα έκανε. Τώρα όλοι γνωρίζουμε.

Κυρίες και Κύριοι, Πολίτες και Πολιτικοί, όλοι έχουμε αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Κανένας πλέον δεν κοιμάται πολιτικά και κοινωνικά.

Πιστεύω πως όλοι είμαστε σοφότεροι, δεν έχουν σημασία οι ταμπέλες όσο οι πολιτικοί και το έργο τους. Σε όλα τα κόμματα υπάρχουν ικανοί, έντιμοι και αποτελεσματικοί. Διαλέξτε με σύνεση τους νέους πολιτικούς που θα μας κυβερνήσουν σωστά, πριν να είναι αργά για την επιβίωση μας.

Δεν γνωρίζω τι θα ψηφίσω, αποφάσισα ήδη τι δεν θα ψηφίσω, διότι είμαι Έλληνας Μακεδόνας με προγόνους, Έλληνες της Τραπεζούντας και Έλληνες από το Μοναστήρι, που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της κοιλάδας της Πελαγονίας, Πόλη περιβαλλόμενη, από τις οροσειρές Βαρνούντας και Βόρας. Γεννημένος και Ανδρειωμένος στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πρόσκληση του Hellinika.Gr

Οι Συχνότεροι Επισκέπτες μας

Ελλάδα
Ηνωμένες Πολιτείες
Γαλλία
Γερμανία
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Πορτογαλία
Βέλγιο
Περού
Ρωσία
Ιρλανδία
Ινδία
Ηνωμένο Βασίλειο
Ολλανδία
Δανία
Πολωνία
Ουκρανία
Βιετνάμ