Τρίτη

Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας.



Κυρίες και Κύριοι.
Φίλες και Φίλοι.

Παρακαλώ πολύ να σκεφτούμε λιγάκι τι οφείλουμε στην Πατρίδα, στην χώρα που γεννηθήκαμε,  έχουμε ανατραφεί και δικαιούμαστε να την υπερασπιστούμε.

Ελάτε να απορρίψουμε κάθε "σωτήρα πολιτικό" που αντί να μας πείσει τεκμηριωμένα, για τις πολιτικές του λύσεις, καταφέρεται συνεχώς εναντίων των αντιπάλων του.


Ελάτε να σκεφτούμε, να αποφασίσουμε, να μεθοδεύσουμε πατριωτικές συμπεριφορές. Οι εκλογές που έρχονται πρέπει να αναδείξουν, ανεξαρτήτως κομμάτων, πολιτικούς με σθένος Ελληνικό, Ικανούς, Τίμιους, και Εργατικούς. Η Πολιτική είναι στάση ζωής, για αγώνα προσφοράς στην κοινωνία.  

Ψήφο στην Ειλικρίνεια και στην Αποφασιστικότητα.

Ποιο κόμμα, ποια παράταξη, σκοπεύει και μπορεί να προγραμματίσει, την δυναμική των παραγωγικών δυνάμεων της Ελλάδας, ώστε να λειτουργήσει η "Μηχανή Ελλάδα" στην κατεύθυνση της ανάπτυξης. Αυτό το κόμμα ή η παράταξη, κατά την γνώμη μας πρέπει να υπερψηφιστεί.

Τα κόμματα ή οι παρατάξεις, που συνεχώς επιδιώκουν την χειραγώγηση του Λαού, με μοναδικό σκοπό να εξασφαλίσουν οπαδούς, παρά πολίτες προς την εξασφάλιση της αέναης κατάχρησης της εξουσίας. δεν αξίζουν παράταση "πολιτικής ύπαρξης".

Είναι αναφέρετο καθήκον του κάθε νοήμονα πολίτη, να δικαιούται την Υπεράσπιση της Κραταιάς Ελλάδας.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πρόσκληση του Hellinika.Gr

Οι Συχνότεροι Επισκέπτες μας

Ελλάδα
Ηνωμένες Πολιτείες
Γαλλία
Γερμανία
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Πορτογαλία
Βέλγιο
Περού
Ρωσία
Ιρλανδία
Ινδία
Ηνωμένο Βασίλειο
Ολλανδία
Δανία
Πολωνία
Ουκρανία
Βιετνάμ