Τετάρτη

Ικανοί και Έντιμοι Πολίτες, θέλουν και μπορούν να ψηφίσουν, ικανότερους και εντιμότερους πολιτικούς.






  • Εκ των πραγμάτων, αναγκαζόμαστε να απαντούμε στις προσβολές της νοημοσύνης μας, ενώ το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι, οι Επαγγελματίες Φίλοι μας και η Επιχειρησιακή τους Πρόοδος.
  • Αγωνιζόμαστε για την Οικονομική Ανάπτυξη και την Ειρηνική Διαβίωση.


  • Γνωρίζετε στα αλήθεια ότι, η τρέχουσα επικαιρότης, λαμβάνει μεγάλο μερίδιο προβολής από τα Μ. Μ. Ενημέρωσης, έτσι ώστε να κρύψει όλα αυτά που συμβαίνουν στις παρά-κάμαρες και οπωσδήποτε, κρυφά από τον λαό;


  • Πανέξυπνοι φίλοι, μας εξηγούν τι θα κάνουν τα άλλα κόμματα, εφόσον πάρουν την διακυβέρνηση μετά τις επερχόμενες εκλογές. Άραγε γνωρίζουν, τι θα κάνει το κόμμα τους στην αντίστοιχη περίπτωση; Σαφώς και γνωρίζουν πως, υπάρχει ένδεια κυβερνητικού προγράμματος στο κόμμα τους, έτσι λοιπόν, για να μην μένουν βουβοί θεατές, προτιμούν να ομιλούν για τα λάθη όλων των άλλων.


  • Νιώθουμε την πολιτική καούρα που έχετε, όσον αφορά την πολιτική πρόοδο των άλλων κομμάτων, είναι αναφέρετο δικαίωμά σας. Αυτό που είναι δύσκολο να καταλάβουμε είναι, γιατί δεν παινεύετε το κόμμα σας, το πρόγραμμά σας, και τα στελέχη που θα κληθούν να το υπερασπιστούν, αντί να κατηγορείτε τους άλλους - θεούς και δαίμονες;


Σε όλα τα κόμματα, υπάρχουν ή δύνανται να υπάρξουν, ικανότεροι και εντιμότατοι πολιτικοί. Θέλουμε και μπορούμε να τους βοηθήσουμε, με την Προβολή τους και την Ψήφο μας; Εάν το καταφέρουμε, θα είμαστε και εμείς, ικανοί και έντιμοι πολίτες. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πρόσκληση του Hellinika.Gr

Οι Συχνότεροι Επισκέπτες μας

Ελλάδα
Ηνωμένες Πολιτείες
Γαλλία
Γερμανία
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Πορτογαλία
Βέλγιο
Περού
Ρωσία
Ιρλανδία
Ινδία
Ηνωμένο Βασίλειο
Ολλανδία
Δανία
Πολωνία
Ουκρανία
Βιετνάμ