Δευτέρα

Αποχή από το δικαίωμα του εκλέγειν είναι μια κατ' ουσία 'εγκληματική' ενέργεια αδιαφορίας.

Φίλες και Φίλοι, είναι της μόδας - τώρα στα χρόνια της κρίσης - να είμαστε όλοι μας εισαγγελείς και δικαστές των πάντων. Πρώτα - πρώτα των πολιτικών που δεν μας εμπνέουν, και δεύτερον απέναντι σε όσους τους ψηφίζουν. Δίκαια; Άδικά; Ποιος γνωρίζει;


Φίλες και Φίλοι. Μας βρήκε στον ύπνο η Κρίση. Μας ζήτησαν προσωρινές "θυσίες δυο ετών". Προτιμήσαμε όμως το "λεφτά υπάρχουν". Και για να προχωρήσουμε πιο κάτω, οι Πολιτικοί πριν από τις Εκλογές μας τάζουν, ότι καταλαβαίνουν πως μας λείπει. Οι ανίκανοι και ψεύτες πολιτικοί, μετά τις εκλογές προχωρούν από τούμπα σε τούμπα προβλημάτων.  Και αντί ο λαός να πάει σύσσωμος στις κάλπες και να ψηφίσει άλλους, ικανότερους να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που μαστίζουν το Κράτος και τον Λαό, προτιμάται η Αποχή σε ποσοστό 35%. Η Γνώμη μας λοιπόν είναι, ότι το 35% του Λαού είναι αχάριστοί έως άχρηστοι πολίτες, διότι η αποχή τους αλλοίωσε το ουσιαστικό αποτέλεσμα των εκλογών. Έτσι πιστεύουμε πως έρχονται στην εξουσία άνθρωποι με μικρότερη δημοφιλία.

Αποχή από το δικαίωμα του εκλέγειν είναι μια κατ' ουσία 'εγκληματική' ενέργεια αδιαφορίας, για το μέλλον της χώρας και των επόμενων γενεών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πρόσκληση του Hellinika.Gr

Οι Συχνότεροι Επισκέπτες μας

Ελλάδα
Ηνωμένες Πολιτείες
Γαλλία
Γερμανία
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Πορτογαλία
Βέλγιο
Περού
Ρωσία
Ιρλανδία
Ινδία
Ηνωμένο Βασίλειο
Ολλανδία
Δανία
Πολωνία
Ουκρανία
Βιετνάμ