Πέμπτη

Ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης δεν λύνει τα Μεγάλα και Άλυτα προβλήματα των Ελλήνων.

Κυρίες και Κύριοι, τις τελευταίες ημέρες ξεσκεπάζεται ένα ακόμη πολύκροτο σκάνδαλο, το οποίο βεβαίως όπως μας έχουν συνηθίσει εδώ και τόσα χρόνια, αγγίζει και πολιτικά πρόσωπα. Συνήθως όμως τις υποθέσεις αυτές τις χειρίζονται πιστοποιημένοι Ελληνικοί "θεσμοί". Καλώς ως εδώ. Άλλωστε, ως Έλληνες είμαστε εξοικειωμένοι με αυτά τα θέματα.

Στο σημείο αυτό θέλω να ρωτήσω. Γιατί πρέπει τον Λαό να τον απασχολεί κάθε  ώρα ακριβώς στα Μ.Μ.Ε. αλλά και στα πάνελ τηλεοράσεων και ραδιοφώνων πρωί - μεσημέρι - βράδυ η δίκη και καταδίκη, σχετικών και άσχετων με την υπόθεση προσώπων; Βιώνουμε τελικά ένα άτυπο ριάλιτι και μάλιστα ανέξοδο για τα αφεντικά.



Τα Θέματα που απασχολούν την Δικαιοσύνη, να μας τα ανακοινώσουν με τις Αποφάσεις της Δικαιοσύνης.
Τα Θέματα που απασχολούν τον Ελληνικό Λαό, είναι η Ευημερία της Κοινωνίας των Κατοίκων της Ελλάδας και η Ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Δεν θα σβήσουν από την Μνήμη μας, η Αγάπη μας για την Πατρίδα και την Μακεδονία.
Οι κάθε ένοχοι να οδηγηθούν στην φυλακή με τις αποφάσεις των δικαστηρίων και όχι με τους τηλεορασάνθρωπους που κοσμούν τα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών.

Ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης δεν λύνει τα Μεγάλα και Άλυτα προβλήματα των Ελλήνων αλλά και της Ελλάδος γενικά.

Ο Εκδότης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πρόσκληση του Hellinika.Gr

Οι Συχνότεροι Επισκέπτες μας

Ελλάδα
Ηνωμένες Πολιτείες
Γαλλία
Γερμανία
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Πορτογαλία
Βέλγιο
Περού
Ρωσία
Ιρλανδία
Ινδία
Ηνωμένο Βασίλειο
Ολλανδία
Δανία
Πολωνία
Ουκρανία
Βιετνάμ